Sildebensparket gør din bolig mere luksuriøs

Skal dit nye gulv være sildebensparket?

Når der skal lægge et sildebensparketgulv, kræver det en stor erfaring samt præcision at lægge korrekt. Vi har stor erfaring med at lægge blandt andet sildebensparket. I AP Gulve har vi, i 10 år, lagt gulv af alle typer. Vi har derfor en dybdegående kendskab indenfor branchen.

Når du investerer i et nyt gulv kan det altid betale sig at investere i højere kvalitet. På den måde får du flere års levetid i gulvet og undgår at skulle udskifte det lige så ofte. Derfor benytter vi os kun af de bedste materialer fra anerkendte leverandører. På denne måde er du garanteret et langtidsholdbar resultat med et sildebensparket gulv fra os.

Vi tilbyder en lang række gulvløsninger. Blandt andet:

  • Sildebensparket
  • Linoleumsgulv
  • Vinylgulv
  • Skibsplankegulv
  • Plankegulv
  • Tyndpuds

Hos os er du altid i trygge hænder

Vores gulvmænd har alle været igennem et længere uddannelsesforløb samt en række ansættelsesprøver. Du vil derfor altid blive mødt af en yderst erfaring gulvmand.

Hos os er du som kunden i fokus. Det betyder at vi altid stræber efter at have en tæt dialog. Når vi kender dine ønsker og behov, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning som passer til lige netop din bolig.

Foruden vores grundige vejledning samarbejder vi med tegnestuer og arkitekter. På den måde arbejdes der ud fra de bedst mulige forudsætninger. Så hvis du vil være sikker på et flot resultat, så hjælper vi gerne med rådgivning og etablering af dit nye gulv.

Hvis du vil se et udpluk af vores referencer på sildebensparket, kan du se dem her.

Få et uforpligtende tilbud på sildebensparket allerede i dag

Går du med tanker om at skifte dit nuværende gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud med råd og vejledning så du er sikker på et godt resultat.
Kontakt os via vores kontaktformular, på telefon 52 19 40 28 eller på mail kontakt@apgulve.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud nu

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på 52 19 40 28 og få en helt uforpligtende snak om dine ønsker til dit nye vinylgulv. Alternativt kan du sende os en mail på kontakt@apgulve.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil herefter vende hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din gulvløsning.