Vinylgulve – Professionel gulvlægning

Vi er specialister i at lægge vinylgulve

Står du med et gammelt gulv, der skal udskiftes, eller er du i færd med at begynde nybyg? Hvad end din situation er, står AP Gulve klar til at realisere din nye gulvdrøm. Vinyl gulvbelægning er et yderst praktisk og på samme tid slidsikkert valg, der egner sig perfekt til travlt befærdede områder, heriblandt skoler, sygehuse, kontorer, butikker og boliger. 

Sagt på en anden måde, er vinylgulve et sikkert valg, hvis du ønsker et gulv, der har mange anvendelsesmuligheder, og som er let at gøre rent.

Certificeret montering af vinylgulv i vådrum

Udover at være populært til offentlige rum, er vinylgulv også et populært valg til vådrum. Ved opsætning i vådrum, sørger vi for at svejse alle samlinger, således at gulvet får en vandtæt egenskab. 

Der sættes en række krav til vinylgulve i vådrum, da et vinylgulv med fejl kan give anledning til store skader senere hen, heriblandt vandskade og eventuelle efterfølgende rådskader. Dette kan således blive en dyr investering for dig, hvis du vælger at tilgå monteringen på egen hånd.

Af denne årsag bør du altid tage kontakt til en erfaren og certificeret gulvmand, da du derfor er sikret at alt gældende lovgivning overholdes.

Et praktisk og godt valg

Vinylgulve er yderst praktisk og er på samme tid langtidsholdbart. Derudover vil du også få et gulv, som har en yderst behagelig overflade, som på samme tid er meget slidstærk og nemt at gøre rent. Dette har gjort gulvet til et populært valg, som på samme tid er med til at gøre rummet indbydende.

Mange års erfaring

Som gulvlægger har vi adskillige års erfaring i faget, og det er påkrævet når det kommer til montering af vinylgulve. På denne måde er du også sikret et gulv med så lang levetid som muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud nu

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på 52 19 40 28 og få en helt uforpligtende snak om dine ønsker til dit nye vinylgulv. Alternativt kan du sende os en mail på kontakt@apgulve.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil herefter vende hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din gulvløsning.